KATTENTRIMSTUDIO  (Wolvertem)

 

KATTENTRIMMER AAN HUIS (Meise, Londerzeel, Buggenhout, Merchtem, Opwijk, Grimbergen,...)

 

Bij Haute Kature draait alles om het welzijn van de kat: het trimmen van de kat gebeurt in de trimstudio in een ontspannen sfeer. Daarom werk ik ook steeds op afspraak en voorzie ik voldoende tijd om rustig te kunnen werken.

Het is de bedoeling dat de kat zich zo weinig mogelijk gedwongen of gevangen voelt. Hiervoor zetten we verschillende middeltjes in: lekkers, speelgoedjes, valeriaan,…

Al het materiaal wordt na iedere trimbeurt grondig gereinigd en ontsmet met behulp van een UV-sterilisator.

 

In uitzonderlijke gevallen wordt er ook aan huis getrimd. Ben je zelf moeilijk te been, beschik je niet over vervoer of is je kat als de dood voor het transportbakje? Dan kom ik met plezier langs bij jou thuis.

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan een behandeling in de trimstudio omdat de ervaring me heeft geleerd dat de meeste katten zich beter laten behandelen in de trimstudio. In de trimstudio worden enkel katten getrimd en komen geen honden over de vloer.

 

Ik trim op een niet-invasieve manier. Dit houdt in dat er niet onnodig wordt geschoren,ontwold, gewassen, geknipt of agressief gekamd zodat de groeicyclus van de vacht zo weinig mogelijk wordt verstoord.

Als kattentrimmer is het belangrijk dat je kan inzien wanneer de kat te fel gebukt gaat onder stress tijdens het trimmen en er naar een oplossing moet worden gezocht. Bange of agressieve katten hardhandig aanpakken om ze alsnog te kunnen trimmen is not my cup of tea. Katten trimmen onder lichte sedatie doe ik in samenwerking met Dierenartsenpraktijk Curia (Merchtem), een dierenartsenpraktijk die katvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt.

 

Kortom: bij Haute Kature kan je terecht voor zowel vachtverzorging als advies over de vacht en draait alles om het welbevinden van de kat. Samen zorgen we er voor dat je kat zich beter in haar vel voelt.

Ik kijk er naar uit om je kat met veel liefde en geduld de beste zorgen te geven!

 

Benieuwd geworden naar het reilen en zeilen in de trimstudio?

Neem dan zeker een kijkje op de Facebook-pagina van Haute Kature!

Sara Vergaelen | Haute Kature kattentrimmer